Vi vurderer å få flere katter

Som du kanskje husker har vi allerede fire hunder og to katter fra før. Vi pleide å ha flere katter enn hunder, men foreldrene og to tanter til de to kattene vi har igjen døde alle over de tre siste årene. Det var veldig trist for oss alle selvfølgelig – vi hadde hatt et forholdt til dem i så mange år – og alle var eldre enn barna våre, så de hadde jo vokst opp med dem. De to vi sitter igjen med nå begynner å bli eldre de også. De er nesten som foreldre eller adopterte besteforeldre for alle bortsett fra en eneste hund, som også begynner å komme opp i årene.

Vi husker tilbake på da kattene våre var små, og tenker at barna rett og slett hadde elsket å få mye katter. Det ville vært flott hvis en av de to jentene vi har nå kunne bære kattunger, men nå er begge kastrert, og selv om de ikke hadde vært det ville de ha vært for gamle. Hundene lager mye liv her, og vi elsker dem så mye, men vi kunne nok ha gjort med litt ekstra katteliv også.

Det er noe helt annet å ha unge katter i huset, og det må bli kattunger slik at de også kan vokse opp og bli kjent med deres rare raseblandede dyrefamilie. En ting er sikkert, vi må vite at de vil komme overens med hundene våre – men det vil i alle fall ikke bli noen problemer fra hundenes side.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *