Vi elsker kattungene våre!

i sofaenAstrid her, men det er også en liten jente bak meg, som har lyst til å fortelle hele verden om hvordan hun elsker de nye kattungene våre. Og det er hun ikke alene om. Alle i familien vår, inkludert de andre dyrene våre, falt for dem nærmest med en gang. Det var faktisk hundene som forelsket seg først, mens våre to eldre katter så ut til å prøve å ignorere dem en stund. De falt fort de også, og nå er de to nykomlingene våre helt integrert og akseptert. Det er vi veldig glade for. Hadde ikke dette skjedd, kunne vi jo ikke ha tatt dem i mot. Det var ekstremt viktig for oss at kattungene skulle føle seg velkommen og elsket av hele familien, og ikke bare menneskene. Nå har datteren min noe hun vil si, jeg markerer det hun skriver med hermetegn.

«Jeg er veldig glad for at vi fikk kattungene. De er så søte og myke. Jeg elsker å klappe dem, og de er så glade når jeg gjør det også. Alle elsker kattungene. De purrer og er glad. De er over alt og leker. Jeg liker å se på dem leke, og jeg liker å leke med dem også. Jeg elsker dem.»

Søte ord! Jeg og Geir fryder oss så mye over at barna har blitt så glade i kattungene – men det visste vi jo at de ville bli fra dag en. En ting er sikkert, og det er at det ikke var noen feil å utvide vår familie med to liv til.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *