Vel hjemme etter en uke på øya Øland i Sverige

Hei alle glade!

I går kom vi hjem etter en uke på øya Øland. Det har vært flott vær, sol nesten hver dag. Vi har besøkt Bøda Sand, Byxelkrok havn, Trolle-skogen og nordspissen med fyrtårnet Lange Erik.

oland

Et vakkert bilde av Oland

Barna likte det så mye! Bøda Sand er ikke som jeg husker det, men de har virkelig utvidet den til et ferieparadis. Barna ble ikke lei ens en gang i løpet av uken, Oog vi fikk tid til å bare være og nyte en god bok, noen kryssord og tid til å snakke med hverandre. Hvis det hadde vært mulig ville jeg gjerne ha oppholdt oss i en uke til der, men det er også ganske hyggelig å få litt tid her hjemme også. Vi har planlagt å renovere barnerommrn litt nå i løpet av ferien. Ingen store prosjekt, men det vil nok fortsatt ta to-tre dager…

Bedre lagringssted for barneklær
Noe vi har lagt merke til nå då barna vokser opp, er at det blir dårlig med plass til klærne deres. Nå er nesten halvparten av alle klærne spredt ut over deres rom i stedet, og det er helt umulig å vite hva som er rent og hva som skal vaskes. Jeg har vært ute og sjekket for noen billige garderober på nettet og funnet noen alternativer som vi sannsynligvis vil investere i. På trademax.no finner jeg faktisk mange gode tilbud, må jeg si.

Nya tapeter i barnerommene
Foruten garderober har vi også tenkt å pusse opp med noen nye tapeter i barnerommene. De er lei av sin nåværende tapet fordi de er ganske barnslig motiver på de. Vi har funnet noen tapeter som går i grått og sølv, som begge barna likte. Jeg kan ikke tapetsere men vi får heldigvis hjelp. Det er litt trist at barna blir så store. Det går så utrolig fort, ikke sant? Det føles som om det var i går de ville at alt skulle være med Ole Brum motiv på, haha 🙂

Men det er selvfølgelig mye moro også. Å se hvordan de vokser opp som egne individer med egne interesser. De velger sine veier i livet og utforsker hvem de er. Det er en utrolig reise for å følge som en forelder, det må jeg si.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *