Store barn trenger stor plass

Da barnene vokser og blir eldre oppdager du at det går ganske raskt at vokse ut av noe. Det som har vært perfekt blir plutselig for liten. Når det gjelder klær er du kanskje forberedt på å kjøpe ny ganske ofte, men nå oppdaget jeg at vi ikke lenger passer på sofaen hjemme når familien er samlet. Vi har blitt for stor for vår egen sofa!

Sofaer – hva du skal velge?
Jeg så litt på internett for ulike sofaer og ble fanget av hvor mange forskjellige varianter det finnes der ute. Bør du velge en divan sofa, en myk sofa, en stor sofa eller en liten sofa? Eller en sofa Howard kanskje? Jeg trodde ikke det var så mange forskjellige ting du må bestemme når det kommer til noe så enkelt som en sofa. For meg er det bare et sted der vi alle bør være i stand til å samles og nyte av brettspill, en god film eller litt kveldsmat. Det viktige er at det ville være komfortabel og at det vil passe oss alle.

Det virker som det vil bli en av sofaene som jeg fant på trademax.no fordi jeg syns de hadde de beste prisene. Dessuten kan man få sofaen hjemlevert fra Trademax, noe som jeg syntes hørtes veldig hyggelig ut. Det betyr at jeg ikke behøver til å bære den hjem.

Barna har noen andre ønsker
Jeg viste barna de sofaer som jeg hadde sett på og ba om deres råd. Det endte i stedet med at de viste en masse videoer fra Youtube på forskjellige ting som du kan gjøre i en sofa. Da jeg så disse filmene, så tenkte jeg på om vi virkelig skal kjøpe en sofa, ha ha. Har du sett disse filmene før? De vil tydeligvis være ganske populær på nettet hvis du spør mine barn.

Jeg må bare si at jeg syntes det var en veldig morsom idé, og mine barn ønsket å spille in filmer som dette også. Vi får se om de kanskje vil arve den gamle sofaen når vi kjøpt den nya sofan – slik at de kan få hoppe og sprette så mye de vil. Men i den nye sofaen blir ingen lek!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *