Om oss

Vi er den smågale Ziem familien, og vi håper at dere vil like bloggen vår. Vi er her for å farge nettet litt med våre mange påfunn. Jeg heter Astrid, og denne bloggen vil nok først og fremst bli skrevet av meg – men jeg håper og regner med at Geir og ungene skriver litt også. Hvis det ikke var klart så er Geir mannen min. Han er veldig aktiv og overalt til de grader at han nesten ikke kan sitte stille i hverdagen – men når det kommer til nettet er han en av de lateste personene jeg vet om. Men det er jo greit, jeg er mer eller mindre identisk selv.

Ikke frykt, jeg vil klare å kue instinktene mine litt. Dessuten har jeg alltid ekstremt mye glede av å fortelle hva det er vi har holdt på med. Jeg har fortalt barna om bloggen, og de har ikke noen problemer med det. Faktisk kan det hende at de vil skrive noen innlegg også – hvem vet. Vi har ikke alt klart ennå, og jeg er ikke sikker på om jeg burde holde barna anonyme eller ikke – men det er jo bare en så stor del av moroa som blir skapt av å prøve noe helt nytt.

Så, hva er det du burde vite om familien vår? Vi har fire hunder og to katter, som alle elsker hverandre. Vi elsker alt som har med alternative og frie læremetoder og oppmuntrer barna til å tegne, male og prøve seg på hva enn det er de skulle være interessert i. For oss er det ekstremt viktig å kunne uttrykke seg kunstnerisk, og rett og slett slippe følelsene våre løs.

Når du leser dette kan man nesten få inntrykk av at vi er hippier, men nei, vi er ikke helt der – men alle smågale mennesker er ok for oss. Det er viktig å ha det moro i livet, og lyse opp livene til alle du er glad i. Jeg håper at denne bloggen også vil lyse ting litt opp her på nettet og at vi får mange hyggelige lesere.