Ødelagt dusj på badet

Det er alltid kjedelig når noe i huset blir ødelagt. Dessverre skjer dette ganske ofte når man har barn. Denne gangen er det dusjen som har tatt farvel med oss.

Vi er helt avhengige av å ha dusj, og måtte derfor bestille en ny med det samme. Da var det enklest å kjøpe på nett.

Dusjer fra Bygghjemme.no
Den beste nettbutikken vi fant var dusjer fra bygghjemme.no. Denne leverandøren hadde et godt utvalg med dusjer til gunstige priser. Vi sliter litt økonomisk for tiden, og det var derfor utmerket å få et godt tilbud på dette produktet. I tillegg var det svært enkelt å få levert dusjen. Det tok bare noen dager før min mann kunne sette i gang å montere den på badet. Barna var selvsagt de første som kastet seg inn og testet ut den nye dusjen. De kom med svært positive tilbakemeldinger.

Finere bad
Badet ble rett og slett finere med den nye dusjen. Den passer bedre inn med interiøret enn det den forrige gjorde. Denne gangen har vi nemlig valgt et klassisk design, og det virker som om dette fungerer bedre generelt enn en moderne modell. I tillegg er det mye bedre funksjonalitet, og det er enklere å regulere dusjen.

Det er typisk at ting blir ødelagt nå i tiden før jul. Det er mye som skjer, og det er vanskelig å følge med på alt barna gjør. Da er det godt at det finnes gode alternativer når man må ha noe nytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *