Nye utemøbler til grillplass

Er det noe vi i denne familien liker, så er det lange fine ettermiddager og kvelder på uteplassen vår. I hagen vår har vi bygget opp en steinplatting med en liten grillplass på, og her sitter vi ofte når været tillater det, mens ungene springer rundt i hagen eller bader i sprederen eller plaskebassenget.
grilleplass
Dette har blitt vår lille flik av paradis, og det er sikkert flere av dere som kjenner dere igjen i denne lykkefølelsen. Vi bygget nylig en grillplass her også, og det har vi ikke angret et sekund på. Her vil vi få mange gode kvelder i sola!

Siden vi bruker så mye tid på uteplassen vår tenkte vi å investere i noen flotte og komfortable møbler. Vi lette litt rundt omkring for å finne noen fine møbler med god kvalitet. Kvaliteten er tross alt veldig viktig på utemøbler siden de står ute store deler av året og dermed er eksponert for vær og vind. Vi ville også ha møbler som ikke kostet skjorta, og vi følte vi traff spikeren på hodet når vi kom over trademax.no. Dette er en møbelbutikk på nett med masse flotte møbler til både ute og inne, og her fant vi akkurat det vi var på utkikk etter.

Vi ble fort trygge på butikken, og det at de leverer møblene rett på døra var også veldig bra. Vi gikk for en flott sittegruppe med bord som har vist seg å være veldig bra, og byggekvaliteten er kjempeflott. Er du på utkikk etter noe nytt, er utemøbler online på trademax.no virkelig å anbefale.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *