Nye senger og en reise till Sverige i sommer

Hei hei!

Nå har det endelig begynt å føle seg som sommer. Nice huh? Etter to uker med regn så våknet vi opp til solskinn i dag og jeg virkelig følte at jeg fikk nye energier i kroppen igjen.
Min første tanke var da at jeg bare måtte skrive av litt i denne bloggen! Det var en stund siden sist nå …

En tur til Sverige i sommer
Forrige uke bestilt jeg en hytte på Öland. Det er en øy som ligger nede i den sørlige delen av Sverige. Utenfor Kalmar, kan du si.
Jeg fant en koselig plass på toppen av Öland som jeg booket inn meg selv og familien i en uke i juli. Det var lenge siden vi dro på noe gøy sammen, tenkte jeg, og barna har sett et program på TV om Öland Böda Beach – så det ble deres overraskelse for sommeren 🙂

Kjøpte nye senger
Når det regner så mye som det ha gjort nå er det lett å bli fanget på nettet hvor man sitter og kjøpe en masse ting. I tillegg til turen, har jeg faktisk endelig investert i nye senger for barnen. Jeg og Geir overlever noen flere år med vår seng, men barna trengte virkelig nytt nå. Det var ingen fjæring igjen i de gamle madrasserna. Jeg tror at vi arvet disse sengene av tante Ann-Marie gang. Det sier mye om hvor gamle de er, haha.

Senger fra Chilli

Jeg syns det er så enkelt å handle på nettet i dag. Før var jeg livredd for å utlevere informasjon og slikt, og jeg kan like vel egentlig ikke stole på teknologien. Men i dag handel vi nesten alt på nettet, jeg og min mann.

Jeg synes det er fint å slippe å gå i butikker som er overfylt med alle andre mennesker, og det absolutt beste er muligheten til å få alt levert hjem. Vi har ingen feste bak på bilen våres, så det er alltid så vanskelig å leie en bil eller buss eller noen annen måte for å sende ting hjem.

Du ønsker bare å få den nye møbler hjem på plass.
Det skal bare stå der, syns du ikke? :-)378

Vel, nå er det på tide å ta med barna ut og sørge for at de få litt sol på seg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *