Nå kommer vinteren og det blir mye filmkvelder

De sa på nyhetene på tv i morges at det er forventet å snø her i løpet av den kommende uken, så nå er det offisielt vinter snart. Denne høsten har gått utrolig fort. Det føles nesten som om vi gikk fra sommeren rett til vinteren, ikke sant? Den koselige med denne sesongen er alle filmkvelder i vår nye sofa som vi har å se frem til nå! Barna har satt sammen en liste over forskjellige filmer som vi skal se før året avsluttes, vil det være spennende!

 
Noen små ting som må løses i stua
Når vi fikk hjem vår nye sofa, så fant vi ut at det slett ikke er egnet til den tv benk vi har i stua nå. Jeg pleier ikke å være kresen, men det så virkelig for forferdelig ut i kombinasjon med hverandre. Vi hadde imidlertid allerede rukket å se litt etter ett tv bord online av ren interesse, så vi ble enige om ganske raskt at vi kunne like gjerne ta og kjøpe hjem den med en gang. Da vil det være hyggelig og frisk i stua til jul med både en ny sofa og en ny tv benk.

 
Benken kommer fra www.chilli.no og det går i en ganske mørkt tre, slik at det samsvarer med resten av møblene vi har i stuen. Jeg liker Chilli for de har vanligvis alle møbler som jeg liker, og som passer med stilen vi har her hjemme. Så snart vi mottar TV benken skal vi sette i gang med det film maraton som venter.

barnet-i-sofaen

Det venter mange koselige timer på sofaen nå!

 
Det vil være både filmer og trilogies til jul
Ungene har jo som sagt satt sammen en liste over alle filmene som de tror vi bør se på hjemme i familien. Vi var klart at vi nekter å bare se på barnefilmer gjennom hele vinteren, slik at de lovet å sette sammen en liste over film som alle kan se på familien. På listen har de skrevet The Hunger Games, Lassie, Bridget Jones, Raiders of the Lost Ark, Narnia og Charlie og sjokoladefabrikken. Men det er bare et utvalg av alt på listen, så vi har en masse filmer å se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *