Kino med hele familien

I går tok hele familien turen på kino for første gang på flere år. Det var den siste filmen i Hobbiten-triologien som stod på programmet.

Dessverre er det vanskelig å finne felles tid i en travel hverdag. Når vi først gjør det så er det alltid like koselig.

Spennende film
Det var barna som fikk velge film denne gangen. De valgte den helt nye Hobbit-filmen som akkurat er kommet på kino i Norge. Dette var en god opplevelse for hele familien. Det var på ingen måte en barnefilm, men den var heller ikke for skummel for ungene. Filmen var dessverre litt for preget av Hollywood, men slikt må man jo regne med. Totalinntrykket var uansett positivt for alle sammen. Peter Jackson har vist en imponerende evne til å bringe Tolkien sitt univers til lerretet. Det er nesten litt trist at det ikke kommer flere filmer.

Travel førjulstid
Det er mye å gjøre når hele familien forbereder seg til jul. Huset må gjøres rent og kakene må bakes. Det virker litt som om tiden aldri strekker til. Da er det godt å få gode avbrekk fra stresset på hjemmebane. Derfor håper vi på flere kinokvelder fremover. Det er ingen grunn til at det skal gå flere år mellom hver gang vi tar turen. Forhåpentligvis kan vi få til en ekte julefilm om ikke så altfor lenge. Dette tror jeg barna hadde satt veldig stor pris på. Da gjelder det å finne en som også passer for oss voksne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *