Geirs første innlegg

Hei, alle sammen. Geir her. Dette er mitt aller første innlegg på denne bloggen. Ser at Astrid kalte meg så lat som det er mulig å bli med tanke på ting som dette. Jeg ville nok ha funnet stadige oppdateringer rimelig kjedelig – men mest av alt så er det jo greit å late som du kan eller orker minst mulig slik at hun gjør alt. Jeg spøker selvfølgelig! Men det er fremdeles et godt tips til alle menn, og sikkert kvinner også, som vil prøve å få seg litt mindre ansvar. Selv faller jeg nok ikke i den kategorien siden jeg elsker å arbeide rundt om i huset, og det er lite jeg ikke kan fikse eller lage selv.

Jeg har alltid elsket å arbeide med hendene – og for meg er dette like befriende, hvis ikke mer enn mye av det andre som ser ut til å ha mye større effekt på Astrid og barna. Jeg er stadig ute og bygger ting – og har stelt i stand en fantastisk liten hundegård jeg er ekstremt stolt av – tenker kanskje at jeg skriver litt om denne på en senere anledning – men det er et flott uteareal, med et eget hundehus der de har lov til å være alene fra oss mennesker. Astrid og barna er ute og hamrer og bygger med meg til stadighet også. Jeg setter veldig pris på at vi kan gjøre dette som en familie. Ofte, i alle fall i min erfaring, er det bare faren som står der ute alene.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *